O nama

Ustanova za obrazovanje odraslih – Vlamal osnovana je 1992. godine kao prva privatna Ustanova za obrazovanje odraslih u Rijeci
Vlamal vam omogućava raznovrsnu edukativnu nastavu, učenje stranih jezika, strukovno osposobljavanje i usavršavanje. Vlamal autoškola vam omogućuje polaganje vozačkih ispita različitih kategorija vozila, kao i periodičku izobrazbu vozača. Dugogodišnjim radom, iskustvom i stručnim kadrom te postignutim rezultatima, postali smo važan čimbenik obrazovanja odraslih vezano uz gospodarstvo Primorsko – goranske županije.
Vlamal d.o.o. je privatno poduzeće u čijem sastavu posluje auto-škola, gdje se vrši obuka kandidata za vozače A1, A2, A, B, C i CE kategorije. Zahvaljujući iskustvu i predanom i timskom radu naših djelatnika uspješno osposobljavamo polaznike za samostalnu i defanzivnu vožnju za vrijeme obuke i nakon položenog ispita iz upravljanja motornim vozilom.

Kontaktirajte nas

Za sve informacije informacije, eventualne nejasnoće, pitanja oko programa i usluga koje nudimo, ne oklijevajte, kontaktirajte nas. Naše osoblje vam stoji na raspolaganju. Tu smo zbog Vas.
Kontakt