Nastava

Nastava se održava u klimatiziranim učionicama, opremljenim svim potrebnim maketama, shemama, panoima. Jedna učionica je opremljena sa 10 računala, projektorom i laptopom, koji su svi povezani u mrežu. U drugim učionicama su projektor, računalo ili laptop za profesora. Ostala nastavna pomagala su sastavni dio nastave koja zahtjeva suvremeni pristup učenju i poimanju novih sadržaja.

Vrijeme održavanja nastave maksimalno nastojimo prilagoditi našim polaznicima kako bi bili u mogućnosti prisustvovati predavanjima i konzultacijama. Na raspolaganju polaznicima stoji literatura i materijali kako bi što uspješnije savladali zadani program. Polaznici mogu van nastave koristiti slobodne učionice za učenje, vježbanje ili surfanje Internetom. Programi su verificirani od Ministarstva prosvjete i športa i upisuju se u radnu knjižicu.

Obzirom na trenutnu situaciju, u učionicama je osigurana potrebna fizička distanca i dezinfekcijska sredstva, te se nastava održava ustaljenim rasporedom dva puta dnevno u trajanju dva tjedna

Predavanja

Nastava: ujutro u 10.00 h i poslijepodne u 18:00 h ili prema dogovoru

  • Nastava se održava u umreženoj učionici na računalima

 

Početak tečaja, svaki drugi tjedan (za A1, A2, A ili B kat.)

  • Početak tečaja, svaki ponedjeljak u 18:00 h (profesionalne kategorije C i CE)

 

Kontaktirajte nas

 

Za sve informacije informacije, eventualne nejasnoće, pitanja oko programa i usluga koje nudimo, ne oklijevajte, kontaktirajte nas. Naše osoblje vam stoji na raspolaganju. Tu smo zbog Vas.